Fönsterputsning

Fönsterputsning

Se bra ut

Det är genom våra fönster som dagsljuset kommer in, men fönstren brukar fungera som långt mycket mer än bara en naturlig lampa. Genom våra fönster tar vi emot lite av världen utanför de rum vi befinner oss i. Vi kan studera väder och miljö, och är det dålig luft inomhus så kanske vi öppnar ett fönster för att släppa in lite frisk luft.

Att ha hela, rena fönster gör jättemycket för känslan inomhus. Det brukar vara så att man inte märker om ens fönster är rena, men är de inte rena så märks det direkt. Rena fönster gör omvärlden lite vackrare. Har du själv inte tiden, eller de rätta verktygen som krävs för att putsa dina fönster och då kan hjälp av en städfirma med expertis inom fönsterputsning vara aktuellt för dig.

Städféns fönsterputsning

På Städfén erbjuder vi fönsterputsning som såväl separat tjänst som inkorporerat i städpaket. Vi putsar fönster i allt från villor och lägenheter till större byggnader och vi har själva all utrustning som krävs – oavsett vad för typ av fönster du har, eller hur de sitter. Vi är specialiserade på svåråtkomliga fönster och putsar effektivt och med alltid glasklart resultat.

Du kan välja att beställa fönsterputsning av vår städfirma enskilda gånger, eller med ett jämnt återkommande mellanrum. När vi upprättar ett städschema för dig kan du välja om du vill att fönsterputsning ska ingå, och om du inte önskar att det ingår varje gång så uppger du med vilken frekvens du önskar att fönsterputsning ska ingå.

Vi är en flexibel städfirma som anpassar oss efter dina behov.

Kontakta oss


(Lämna tom)

Vi är din städfirma i Stockholm!

Kontakta oss